Om Création3

Création3

 

Inspiration & glädje. Kompetens & resultat.

Jag har arbetat med information och marknadskommunikation i snart 20 år. Ett brett område där jag gjort allt från strategisk kommunikationsplanering och långsiktigt varumärkesbyggande till PR, webbproduktion och årsredovisningar för börsnoterade företag.

 

Jag har startat och förädlat seminarieprogram som gett mätbara resultat på nedersta raden, projektlett och sjösatt webbplatser, initierat och drivit förändringsprocesser samt varit ansvarig för flera större kommunikationsinsatser vid företagsfusioner och namnbyten.

 

Inget projekt är det andra likt och jag går in i uppdrag, stora som små, med engagemang för helheten och känsla för detaljerna.

 

Jag är diplomerad inom Affärskommunikation vid IHM och har läst journalistik på Poppius Journalistskola i Stockholm. Bland annat. Jag drivs av lusten att alltid lära mig mer och tror att nyfikenhet är en bra ingrediens för utveckling. Men framför allt tror jag att allting, för att bli riktigt riktigt bra måste göras med glädje!

 

Utbildning & Referenser.

Jag har arbetat i såväl stora koncerner inom samhälle och infrastruktur som tillväxtföretag i IT-, teknik- och mediabranschen. Bland annat från Geveko, Altran, WSP, Svensk TV Bingo och HP/Compaq/Digital Equipment.

Kommunikation löper som en röd tråd genom utbildningar och kurser. Här är ett urval:

2011 Poppius Journalistskola Fördjupning, 1 termin

2009 IHM Strategic Brand Management

2006 Managing Projects, ESI International

2005 Massmediakunskap, Göteborgs Universitet

2003 Cambridge Advanced English

2001 Poppius Journalistskola, 1 termin

1997-1999 IHM Information & Affärskommunikation

 

Hör gärna av dig för personliga referenser, intyg och CV.

Kuriosa. Eller om att tro på sin idé.

När jag var 10 år köpte jag min första häst. En fjording på ett år som nästan var lika envis som jag.

 

Mina föräldrar sa bestämt nej först med motiveringen ”Alldeles för dyr att köpa, alldeles för dyr att underhålla och var i hela fridens namn skulle den stå? Knappast i garaget!” På kvällen hade jag alla svaren. Fölet kostade precis så mycket pengar som jag hade på banken, spilta fanns i morfars lagård, hö och havre skulle jag få om jag hjälpte till med skörden. Ett par dagar senare stod hästen på gårdsplanen. Stor lycka och inte så lite stolthet heller för den delen! Under åren som följde körde och red jag in honom och faktiskt fick morfar en hel del hjälp med att ta in hö också.

Sedan dess har jag haft ytterligare tre hästar. Med olika lynne och egenskaper förstås men samspelet mellan häst och ryttare är alltid lika stimulerande och utvecklande!

 

Om Création 3

 

Création3 erbjuder tre kreativa spår som alla syftar till att göra dig och din organisation mer kommunikativ och effektiv. Kombinera eller plocka ut delarna var och en för sig!

 

Stolt ambassadör

Vid Sveriges Kommunikatörers årsstämma 2013 blev jag vald till Årets Ambassadör. En utmärkelse som jag är jätteglad och stolt över. Såklart!

 

Läs mer här.

 

Nationellt nätverk för kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett yrkesnätverk med 6 500 kollegor inom kommunikations-branschen. Vi jobbar för att förmedla spetskompetens och vara en inspirationskraft för kommunikatörer. Som aktiv i Västra distriktets programgrupp är jag lyhörd för uppslag till seminarier- hör av dig om du har en idé som kan röra eller beröra! Här kan du läsa mer om aktuella och angelägna ämnen.

Copyright © All Rights Reserved